Печатница ПолиАрт. Студио за графичен дизайнДигитален печат.Офсетов печатПредпечатна подготовкаГалеристика и музейно делоЕтикети,дипляни,плакати,брошури,визитки
Печатница ПолиАрт. Дизайн, предпечатна подготовка, печат и дигитален печат. Етикети, плакати, дипляни брошури, стикери, ПВЦ, визитни картички, визитки

Офсетов печат

Основно звено от фирма “Полиарт” е офсетовата печатна база.
Печатницата е изградена по всички изисквания на Европейския съюз за нормални условия на труд.

Ежегодно се правят измервания от оторизирана лаборатория за ел.показатели, шум, осветление, отопление, микроклимат, пожарна безопасност и други условия за безопасен труд.

Печатницата разполага с офсетови машини с възможност за печат от 50х35см до 100х70см форматирани хартии, на които отпечатваме всякакъв вид

етикети

,

опаковки

от картон,

пликове

от хартия и картон,

плакати

,

дипляни

,

флаери

,

каталози

, химизирани кочани,

бланки

и други печатни

рекламни материали.

Основно правило в печатницата е поръчките да бъдат изпълнявани качествено и в договорения с клиента срок. За нас няма малки и големи клиенти. Всички клиенти се обслужват без приоритет.
[горе]Графичен дизайн

Една от основните дейности на фирма “Полиарт” е графичния дизайн, който тя предлага на своите клиенти.

В продължение на повече от 10 години предлагаме на рекламния пазар произведения, които имат собствен графичен облик и характерен стил.

Това са продукти в областта на рекламната графика, плаката. Фирмения дизайн, а също така и дизайн на опаковки, етикети, стикери и други.

Оглежадайки се по витрините на магазините и хипермаркетите ще забележите много продукти, чийто етикети са произведени от нашето студио за графичен дизайн!
[горе]


Дигитален печат

Част от дейностите на фирма “Полиарт” е да задоволява нарастналите нужди на своите клиенти от дигитални разпечатки , които се извършват при нас на последно поколение дигитални машини. Количеството и кратките срокове на изпълнение,карат нашите клиенти да работят с нас.
[горе]


Външна реклама

Едно от звената във фирма “Полиарт” е външната реклама. Фирмата е специализирана в изработване на всякакъв вид външни реклами пана и форми за хотели, нощни заведения, хипермаркети, бензиностанции и други.

Външните форми могат да бъдат изработени като светещи, с дневен ефект, от метал, от пластмаса или други подходящи материали, съобразени с естеството на рекламирания обект.
[горе]


Календари и сувенири

Една значителна част от рекламната политика за всяка фирма е сувенирната реклама.

Фирма “Полиарт” може да ви предложи широка тема от рекламни сувенири с изписани лога по тях, а също така и различни видове календари /работни, еднолицеви, много листови, луксозни/ тефтери, бележници, запалки, пепелници, органайзери и други. [горе]


WEB - дизайн

Една от най-съвремените и актуални дейности на фирма “Полиарт” е WEB-дизайна и изграждането на съвремени интернет решения.

Стремим се да задоволим нарастващите изисквания на клиентите в тази оласт. Разполагаме със собствени сървъри и можем да предложим пълно обслужване на нашите клиенти.

Разчитаме на високо квалифицираните и образовани специалисти в тази област, за да поддържаме високото ниво на продукта, който предлагаме!
[горе]